BEAU

Beau


Hoi hoi, mijn naam is Beau en ik ben peercoach bij Impower een trotse moeder van 2 tieners.  Ik ben van gemengde Caribische afkomst en mijn passie is dans en muziek.

Het gaan werken als ervaringsdeskundige was voor mij het laatste stukje van mijn eigen "ik" puzzel waar nog veel stukjes in ontbraken. Ik heb net als velen behoorlijk wat bumps en struggles meegemaakt in mijn leven maar vooral altijd voor me gehouden dat alles gebeurd om een reden, en dat "without struggles, there's no progress". Ondanks deze positieve kijk op het leven zorgde de struggles er toch voor dat mijn puzzle lang onopgelost bleef en ik maar geen concrete stappen kon zetten. Hierdoor kan ik goed begrijpen waarom het mensen vaak niet lukt los te breken uit de situatie waar ze in zitten, ondanks dat ze vaak niets liever zouden willen. 

Het werken bij Impower maakt dat ik de ervaringen die ik heb meegemaakt en de positiviteit/kennis die ik eruit heb kunnen halen, kan gebruiken om mensen te helpen die met soortgelijke dingen kampen. Ik denk dat er veel mensen graag door willen vanuit de situatie waarin ze zitten maar gewoon niet weten hoe of waar te beginnen, puur doordat hun eigen "ik" plaatje nog niet duidelijk genoeg is om überhaupt ergens aan te beginnen en dit vol te kunnen houden. 

Ik ga graag samen met mensen op zoek naar hun eigen ontbrekende stukjes. Ontdekken waar je passie, kwaliteiten en talenten liggen en vooral je eigen kracht vinden om een volgende stap te kunnen zetten, één waar je zelf achter staat.