Het Team

Als team staan wij voor de kracht van diversiteit en bundelen we onze talenten om jou verder te helpen. 

Er is altijd een coach die bij jou past! Lees hieronder ons verhaal en schroom niet om contact op te nemen. 

We verwelkomen je graag!Sharon

Mijn naam is Sharon.

Ik ben 35 jaar en moeder van 2 geweldige tieners. 

Dit jaar ben ik gestart als Peercoach bij ImPower Eindhoven.

Ik weet hoe het is om obstakels te hebben in het leven. Maar na een periode van depressie en ptts weet ik nu wat ik echt wil.

Mijn doel is om aan de hand van mijn persoonlijk verhaal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een steuntje in de rug te bieden. Hen helpen om de eigen kracht weer te vinden en de puzzelstukjes op de juiste plek te laten vallen.

ImPower heeft mij de mogelijkheid gegeven om deze droom werkelijkheid te laten worden. Graag wil ik jou deze kans ook bieden, en samen met jou ontdekken wat jouw krachten, dromen en doelen zijn.

Loop jij momenteel ergens tegen aan? Wil je graag weer aan het werk en/of een opleiding volgen? Neem dan contact met mij op, ik help je er graag bij!

'Ik ben een gepassioneerde peercoach die graag samen met jou ontdekt wat jouw dromen zijn en daaruit het beste naar boven wil halen.'


Email: sharon.040@impwr.nl
Teuz

Ik ben Teuz, 32 jaar en geboren en getogen in Eindhoven.

Na een moeizame schoolperiode ben ik het werkleven in gedoken.

Dit deed ik in de horeca en werd meteen verliefd op het werk.

Ik begon aan mijn leven als kok en heb daarnaast nooit iets anders gedaan of geleerd.

Na een lange periode van ziekte en lichamelijke klachten was dit werk voor mij niet meer mogelijk. 

Hierdoor raakte ik gefrustreerd en was ik boos op de maatschappij.

Dit leidde ertoe dat ik me isoleerde van alles en iedereen: ik ging niet meer naar buiten.

Na een proces van drie jaar thuis zitten ben ik uiteindelijk via de Ergon met het traject ‘Mijn weg naar werk’ begonnen. 

Hier kreeg ik na een aantal dagen al te horen dat ik kwaliteiten had die heel goed aansloten bij een nieuw project dat binnenkort van start ging: ImPower Eindhoven. 

Ik ontdekte hier talenten die ik eerder niet zag bij mezelf en dat gaf me hoop en zin om weer verder te gaan met mijn leven.

Als peercoach hoop ik je te kunnen helpen een situatie zoals de mijne te voorkomen of op te lossen.


Neem gerust contact met me op! 


Email: teuz.040@impwr.nl

Ibrahim

Mijn naam is Ibrahim Ba Salem, ik kom uit Jemen en ben 22 jaar oud. 

Momenteel ben ik peer-coach. Ik ben sociaal en help graag anderen waar ik kan.

Ik ben blij met alle ervaring die ik op kan doen en hoop er mijn voordeel mee te doen voor de toekomst. 

Ondanks de uitdagingen waarmee ik in mijn leven te maken kreeg, hield vastberadenheid en optimisme me altijd op de been. 

Vandaag ben ik trots op wat ik heb bereikt en kijk ik uit naar nog meer uitdagingen die me in toekomst te wachten staan.

ibrahim.040@impwr.nl
Mimi

Goedendag!

Mijn naam is Mimi Buijze. Ik kom uit een internationale familie en heb veel gereisd, gestudeerd en heb in mijn leven in verscheidene landen gewoond en gewerkt.

Ik ben 46 jaar ‘jong’ en heb een prachtige dochter van 15 jaar. Samen zijn wij onlangs naar Nederland verhuisd vanuit Kaapstad, om ons hier te vestigen en een betere toekomst tegemoet te gaan.

Door de jaren heen heb ik veel vaardigheden opgedaan, waaronder sociale-, communicatieve- en werkervaringen waarin ik met verschillende leeftijden, nationaliteiten, culturen en afkomsten te maken heb gehad. 

Ik geloof dat dit voor mij een goede basis is om als Peercoach bij ImPower te werken.

Wij zijn een team van 8 enthousiaste mensen van allerlei afkomsten en zijn de tweede groep hier in Eindhoven die vanuit ImPower als peercoaches werken.

Ik heb er erg veel zin in en misschien kan ik jou in de nabije toekomst ook steunen / begeleiden naar een meer comfortabele situatie.

Groetjes, Mimi

mimi.040@impwr.nl
Esther

Mijn naam is Esther. Ik ben 43 jaar oud en woon samen met mijn zoon en onze kat in Eindhoven. Vanuit een creatief hart loop ik graag een stukje met je mee op weg naar een volgende stap in jouw leven. Coaching vanuit ervaringsdeskundigheid wil zeggen dat ik mijn levenservaring en de kracht die ik daaruit haal met jou kan delen om je te inspireren en te laten weten dat je niet de enige bent die in een uitdagende situatie zit of zat. 


Mijn eigen pad is er een met allerlei bochten en zijpaadjes. Onderweg heb ik veel indrukwekkende live events meegemaakt. Deze gaven me zorgen en verdriet maar hebben me ook kracht, wijsheid en nieuwe vaardigheden gebracht. Ik heb geleerd dat de dingen die je meemaakt je kunnen vormen, maar ook dat je als mens kunt groeien naar een nieuwe versie van jezelf, mét al je levenservaring.

Wanneer je anders tegen de dingen in je leven aan gaat kijken krijg je ook ruimte om nieuwe mogelijkheden voor jezelf te creëren. Vanuit deze ervaringen inspireer ik je graag.


Voel je dat het tijd is om een stap te maken richting verandering in je leven? 

Samen kunnen we onderzoeken hoe je het beste uit jezelf haalt om je leven zo in te gaan richten dat je er blij van wordt. En we gaan niet maar alleen praten: creatieve en ervaringsgerichte oefeningen zijn deel van het coachingstraject.

Als kunstenaar en coach heb ik mijn vaardigheden gebundeld om jou te begeleiden op een manier die je uitdaagt om de dingen eens vanuit een ander perspectief te bekijken.


Zie ik je binnenkort?


'Betrouwbare, veilige coach die ruimte biedt om laagjes af te pellen waardoor je bij de kern komt en weet welke volgende stap je te maken hebt.' 


Email: esther.040@impwr.nl

Danny

Mijn naam is Danny Weggemans, een 48 jarige Eindhovenaar.


Als wees heb ik mijn leven lang geworsteld met mijn leven. Tot voor kort ben ik een aantal jaren dakloos en verslaafd geweest. Tijdens de Corona pandemie heb ik na lange tijd mijn eigen woning gekregen. Ik heb moeilijkheden weten om te buigen naar positieve kansen waarvan ik momenteel de vruchten mag plukken.


De mogelijkheid om via ImPower mijn persoonlijk leiderschap te ontplooien en mijn unieke ik te ontdekken zodat ik deze ook met anderen kan delen is heel waardevol. Hierdoor kan ik jou ook helpen op weg naar zelfontwikkeling en leren om persoonlijk leiderschap toe te passen in je eigen leven.


Het is mijn passie om ervaringen delen met anderen, ook met jou! Ik wil je laten weten dat je niet alleen bent en het niet alleen hoeft te doen. Als ervaringsdeskundig coach help ik je graag een stukje op weg. 


Samen met mijn collega’s, ieder met hun eigen unieke talent, wens ik dat we veel mensen bereiken en verder kunnen helpen.


Een luisterend oor zijn, dat is het een begin.

Dus als je gehoord wilt worden neem contact op met mij of één van mijn collega’s.


'Ik ben een rustige reflecterende & luisterende coach, die kwaliteiten omhoog haalt en motiveert om op eigen kracht zijn of haar Wyrd te ontdekken en persoonlijke leiderschap te omarmen.'


Email: danny.040@impwr.nlGaezely

Hallo! 

Mijn naam is Gaezely, geboren in Groot-Brittannië woonachtig in Nederland sinds 2003. Ik ben moeder van twee lieve jongens van 17 en 10.


Mijn verhaal begint in 2016 toen ik een alleenstaande moeder werd zonder werk, huis of gezin hier. Mijn zelfvertrouwen was erg laag, ook omdat Nederlands niet mijn moedertaal is. Maar met de juiste begeleiding, advies en hulp slaagde ik erin mijn eigen weg te vinden, gelukkig de goede kant op.


Nu, in mijn nieuwe rol als peercoach, wil ik je ook graag helpen en mijn ervaringen delen. Ik ga mijn best doen om samen met jou de juiste richting te vinden waardoor ook jij weer op de goede weg zal komen naar een beter leven.


'Mijn aanpak is geworteld in empathie en actief luisteren, waardoor een veilige ruimte ontstaat waarin jij jouw doelen, angsten en ambities zonder oordeel kunt verkennen.'

Email: gaezely.040@impwr.nl
Bachar

Ik ben Bachar 55 jaar oud. Mijn hart gaat uit naar het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling, het stimuleren van participatie en het vinden van slimme oplossingen voor een duurzame wereld. 

Ik geloof sterk in de kracht van gemeenschappen die elkaar ondersteunen en helpen groeien. Mensen zijn van nature veerkrachtig, maar soms hebben ze wat aanmoediging nodig of gewoon een luisterend oor voor de dingen die hen bezighouden. Als je meer wilt weten of behoefte hebt aan een goed gesprek, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.


Email : bachar.040@impwr.nl